2010. november 28., vasárnap

prototípus.


szerettek volna egy pillangót, amit igazából én ajánlottam fel, hogy már tervben van, és hogy lehet hogy tudok azt is csinálni... csak még nem volt teljesen kitalálva hogy igazából hogy is legyen, (de sürgetett az idő) szóval ez lett belőle, amivel megmondom őszintén, nemvagyok elégedett... nem olyan gerdás... muszáj lesz kitalálnom valamit, vagy annyiban hagyni a lepkegyártást, mert kevés dolog volt amit varrtam és ennyire nem élveztem... eközben szó szerint szenvedtem.... azt hiszem maradok a virágoknál... :)

2010. november 24., szerda

a kRÉM.


vagy legyen talán szuzi kettő. mert hát annak indult. :)



mert muszáj szorítani időt azért a varrásra is... letudtam már a szalagavatót... (ahol tulajdonképpen semmit sem csináltam)
a szalagtervemből annyi maradt, hogy a B betű egy szívecske formájú... (bár ezt annyira nem szépen varrták ki, így nem annyira látszik, de azért mindenkinek feltűnik... :D) eddig mindenki dícsérte, bár sokkal jobb is lehetett volna... de már megszoktuk. :)
meg hát mernének mást mondani?! hát anya karatézott!!! :D:D:D:D jajj most nagyon hülye vagyok. :D na mindegy.
még most egy táncversenyt letudok, aztán talán majd jövök többet is... :) addig is kellemes ünneprekészülődést mindenkinek, bár a szubjektív időmben az még NAGYON messze van. :)

ja, és játék egy torimappáért. itt

2010. november 21., vasárnap

Csak hogy lássátok, hogy dolgozom....





mert hát volt már ilyen csipke, meg minden, de azért mutatom, hogy készülnek még... :) ja, és akkor teszek egy képet a gyűrűkről is... (amiket után kellett gyártani, főleg a bazinagyóriásból... köszimindenkinek) ez talán normálisabb, mint az előző volt. :)




és akkor végezetül, megmutatnám a csomagolást, amit VÉGRE VALAHÁRA azt hiszem, hogy kifejlesztettem. Így sokkal jobban mutatnak, legalábbis ha küldöm őket postán is sokkal igényesebb, plusz ajándékba adni is jó, meg minden...

ti mit szóltok hozzá???

(és utólag is szeretnék bocsánatot kérni az eddigi vásárlóimtól, akiknél még a csomagolás nem (ilyen) volt... de igérem, legközelebb! ;) )

Műanyag.


mint/d tudjuk, hogy én nem igazán preferálom a műanyag virágokat, és így nehezen szánom rá magam, hogy azt csináljak. bár tegyük hozzá azt is hogy nem találtam megfelelő cipzárt sem (ha éppen eszemben volt), de szeretnék most bocsánatot kérni, hogy idáig kellett várni rá.

2010. november 20., szombat

ő.


hollári sádilári páripáppá duridum. pámpárám türüttü sálállá lidilum.

2010. november 17., szerda

Sziro Márta.


hejj halihó. hollári-hó.
nem állok meg most, mert varrni jóó.

Szuzi.


Legyen ez szuzi, ha az előbb volt tekergő. :) Bár nem sokban különböznek. De nér (sajnos) nem is lehetnek soha együtt. Tudtam én hogy ez a tekergő hamar el fog csavarogni. :)

2010. november 16., kedd

gyűrűvariációk.


már megvalósultak egy ideje, csak most vettem meg hozzájuk a gyűrű alapot.
az első verziót, már mindenki látta, csak ez egy hipermegaszupergyűrű, majdnem 4 cm átmérővel.
a másodikat is láttátok már, csak elforgatva.
a harmadik meg csak ilyen csúsztatott. ilyet még nem csináltam... így annyira nem tudom hogy mennyire látható. nevezzük paralelogrammának.
már csak megint az idővel van problémám. vagyis a fénnyel. sajnos egyre kevesebb van. nem lesz ez így jó a fotózásnak. nem szeretem a mesterséges fényeket... na mindegy, ne panaszkodjak már állandóan. :D



2010. november 15., hétfő

tekergő.


Mint a gépeket:
önmagamat sem értem,
csupán használom.
(Fodor Ákos)

2010. november 13., szombat

2010. november 10., szerda


megy ez, mint a karikanyalás.
már csak az a kérdés, hogy maradjak-e ennél verzsönnél, vagy folytassam úgy, ahogy agyban volt még meg vagy fél éve... sajnálnám is, de ha meg nem valósítanám meg azt amit elképzeltem, azt is bánnám.... de ha úgy van, végülis összekaparok még vagy 50 avon újságot, nem? :D hát miaz? :D (mert lemértem egyébként. 60*80 cm-es a tábla...)
már csak a megfelelő festékeket kell megtalálnom, és kész is lesz. viszont ha nem lehet kapni, hát nem. akkor marad. már úgyis megszoktam így...
már csak az zavar, hogy mindig csak a szekrénybe alkotok. a rengeteg rajzom üvegkeretben, vagy anélkül ott áll a szekrényben... de mindegy. én szeretek a szekrénybe alkotni is... az úgyis mindegy hová kerül... :)

2010. november 9., kedd

csigusz verzsön 2.


hát rohamos iramban elkészült a második csiga is. (remélhetőleg) mindenki nagy-nagy örömére. nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy sikere lesz... :) szóval, köszi mindenki. :)
de amúgy kész van ez már vagy 2 napja, csak nem volt itthon fény... nálunk ugyanis nem nagyon van. :D de ma szerencsére mikor hazaértem, még volt egy kicsi és sikerült kihasználnom és le tudtam már végre képfényezni a csigusz verzsön 2-t.
bernike, ha szeretné, viheti. :)

2010. november 7., vasárnap

Csigusz.


éreztem én már, hogy már elég közel járok magamhoz. :) :D

2010. november 5., péntek

készül.


készül az életművem... most valahogy sokkal jobban esik ezt csinálni a varrás helyett... sokkal jobban eltudok benne merülni. sokkal jobban megnyugtat. csak kivagdosni 5000 avonújságból az összes szájat, és azt felragasztgatni egy kb 100*70 cm-es képre... egész gyorsan halad... nem is gondoltam volna. de még mindig a merülés a legjobb benne. hogy nem kell gondolkoznom közben. hogy nem tudok... csak csinálom... és ez a legjobb benne, akármit is csinálok... :)






2010. november 3., szerda

Szabá Jóska.


Eddig sosem tudtam, hogy mi lesz a végeredmény, mikor elkezdtem varrni... Hát, most tudtam előre, hogy valami nagyon szabályosat akarok. Most nem csak úgy tekergetni, hanem most tudni akartam mi lesz a végén...
Így született Szabá Jóska, aki hát a családi körben eléggé lefikázódott... én meg most csak szimplán nem foglalkozom vele... néha rámjön az az érzés, hogy komolyan mondom, visszafelé fejlődöm...



2010. november 2., kedd

eleven a káosz, zavaros a fejed.


idézet, a legjobb kvimbi számból... egyszerűen mindig ez marad tőlük a kedvenc, nemtudom miért... kevés a szöveg, de az olyan sokatmondó? vagy túl jó az alap? mindegy... imádom.




és egy kis "hand made" cimke. már régóta vannak nekem, csak sosem tudtam mire használni. Néhány virágra már varrtam ugyan, de sokszor elfelejtem. amíg nem lesz gerdushi cimkém, addig pár darabra még ilyet rakok...




pink/piros.


2010. november 1., hétfő

végre november.


"sikeresen" túléltem az októbert, végre új hónapot mondhatunk. Nem mintha a novembert vártam volna, csak az volt a lényeg hogy legyen már vége az októbernek. Hátha ez jobb lesz. Reméljük a legjobbakat. :)