2010. december 16., csütörtök

csöpi.


Nem mondom azt, hogy mostanában elhanyagoltam a blogot, mert nem. Mindent feltöltöttem, ami készült mostanában, de soha nem írtam hozzájuk semmi értelmeset. Csak feldobáltam mindent, hogy legyen meg, de nem írtam semmit.

Ez az első karácsonyom így gerdushi-ként. Fura az egész, mert soha nem gondoltam volna, hogy idáig bármikor is el fogok jutni. Ahhoz képest, hogy először csak magamnak szerettem volna egy virágot, elég sok virág sikeredett. Körülbelül a századik darabnál járhatok, ami egy fél év alatt, a semmiből szerintem nem rossz.

Kicsit leterhel is most ez az egész. Fizikailag is, és lelkileg is. Sokszor nehéz követni, hogy ki mit rendelt, kinek melyik virág lesz, kinek mikorra... annyi a szerencsém, hogy grafomán vagyok, és mindent szeretek felírogatni, így annyira nem adódnak problémák. (remélhetőleg, és kopogjam is le...)

Szóval, most pörög úgy minden. Mindenkinek az utolsó héten jutott eszébe, hogy neki hirtelen virág kell karácsonyi ajándékként. Így nem sok időm marad semmi másra. Próbálom ezeket az utolsó-pillanat-megrendeléseket azonnal letudni. Minél hamarabb. Nem szeretem, hogyha rám kell várni, mert tudom magamról, hogy én sem szeretek várni, ahogy senki más sem. De szerintem nem vagyok az a mindent-az-utolsó-pillanatra-hagyok-ember, legalábbis e téren biztos hogy nem, mert ha kapok egy megrendelést, próbálom megcsinálni, amint csak tudom. akár azonnal hozzá is kezdek, ha épp van hozzá anyagom.

Tehát új még most ez az egész nekem. Ez az egész karácsony. Ezért CSODÁLOM AZ ÖSSZES KREATÍV BLOGGER TÁRSAMAT és ezúton szeretném üzenni nekik, hogy :

KITARTÁS, MÁR NEM SOK VAN KARÁCSONYIG!

minden eddigi vásárlómnak köszönöm a bizalmat, minden olvasómnak azt, hogy itt vannak velem, nyomon követik, amit csinálok, és hogy egyszerűen csak vannak.

tényleg, soha nem gondoltam volna, hogy akár ennyi követőm is lesz, vagy hogy várják majd, mit csinálok legközelebb.

KELLEMES ÜNNEPEKET mindenkinek!

KÖSZÖNÖM.

2 megjegyzés:

  1. Visszanézegettem a régebbi próbálkozásaidat a cippzárral, s megállapítottam, hogy sokat fejlődtél!Persze előre gondoltam!:)
    Mindennap benézek hozzád s mindig várom az új alkotmányaid.
    Én persze most csak tervezgetek.Találtam a turkálóban egy naggyon- naggyon szuper anyagot, s beindult a fantáziám.Nagy terveim vannak, de lehet, hogy kicsi lesz belőle!:)
    Békés boldog karácsonyt kívánok a hó borította kertből!
    Pirimami

    VálaszTörlés
  2. Köszi Pirimami. Jó hallani, hogy így gondolod. :) sok sikert a turkálós ötlethez. reméljük marad inkább a nagy terv, és nem a kicsi! ;) nektek is mindenféle jókat hozzon a Jézuska. :)

    VálaszTörlés