2010. október 28., csütörtök

nagyon ocsmány?


Segítsetek kérlek. Fejben mikor elterveztem, annyira jól nézett ki, viszont nem kaptam olyan csipkét, amilyet szerettem volna, így beértem ezzel is. De varrás közben azon gondolkodtam, hogy soha nem varrtam még ilyen ocsmányat. Vagy csak öltözni kell tudni hozzá? Mert igazából egy táncos esküvő-feelinges szetthez gondoltam hozzá. Majd lehet csinálok benne képet, és akkor meglátjátok úgy is. Csak fura, vagy nagyon csúnya? Így, hogy aludtam rá egyet, már megszoktam, meg ruhával még egész jó is... de nem tudom eldönteni, hogy most jó-e vagy sem. Kérlek segítsetek! :$


(és szeretném megköszönni mindent. hogy olvastok, hogy kiálltok mellettem, hogy megmondjátok a véleményeteket, és hogy vagytok. Tényleg nagyon sokat segít. köszönöm!)

9 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, igaz én csipke mániás vagyok, így lehet nemigazán vagyok mérvadó!:-))

    VálaszTörlés
  2. Én el tudnám képzelni magamon, feketéhez. Tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Nekm nagyon teccik szerintem ez a kombinálás nagyon jó olyan egyedi:D

    VálaszTörlés
  4. Huhh,nekem is nagyon tetszik!Inkább elegáns öltözékhez tudnám elképzelni,de lehet,hogy hétköznapi ruhával is jól mutatna!:)

    VálaszTörlés
  5. hát kedves Gerda, elárulom hogy:
    eddig minden munkádba szerelmes lettem
    ezért merem azt remélni, hogy nem számítod heccnek
    ha elárulom neked, hogy ez nem annyira tetszett.
    nekem.
    és mert olyan sok jót mondtak, hogy ez már csak építhet:D
    furcsa ez a két fehér.

    VálaszTörlés
  6. Nekem viszont nagyon tetszik! Szeretem egy színen belül a különböző árnyalatokat és struktúrákat.A csipke és a zippzár fém fogai elég kontrasztosak, ezért vagány darab lett! Én biztosan hordanám!

    VálaszTörlés
  7. szerintem jó szín, tényleg olyan esküvői, nekem is ez ugrott be. és amúgyis, ha már elkelt, minek aggódni? ;) másnak is tetszett

    VálaszTörlés
  8. köszönöm szépen, meglepődtem nagyon, hogy tetszik így majdnem mindenkinek, és örülök hogy kaptam egy negatívabb kritikát is. :) nem gondoltam volna hogy 10 percen belül elkel, ahogy felrakom. fura ez az egész. mindig az megy, amire azt mondom, hogy nemjó... :) köszönöm mégegyszer! :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ez kurva retek szar lett!

    VálaszTörlés