2010. október 18., hétfő

mégis kéket...


kettő az egyben. volt már ilyen, de nem mutattam...
gondoltam, hogy varrok most kéket, attól könnyebb lesz megszabadulnom. úgy értem a megszabadulást, hogy a rám eső részét... de rájöttem, hogy nem szín-függő... hangulat. majdnem ugyanolyan rossz mindtől megválni... most kezdtek el hiányozni a régi, eladott virágaim... sajnálom őket, nemtudom milyen az új gazdájuk, foglalkoznak-e velük rendesen, szeretik-e őket, öntözik-e őket alkalmanként, vagy kapnak-e tápszert, vagy csak éppen csücsörésznek a polcon, és lógicálják a lábukat... jó lenne tudni mindent, vagy jó lenne, ha meglátogatnának boldogan, hogy minden oké... (persze ezt ugyanúgy rávetíthetjük az emberekre is...)
legújabb filozófiai irányzatomat megalapítottam... (nem vagyok tájékozott annyira, magam szerint... nem tudom hogy kitalálta-e már valaki, de valaki biztosan... nem volt olyan bonyolult...)
a lényege annyi, hogy:
egyedül a múlandóság az, ami örök.

4 megjegyzés:

  1. szép ez a kék szín, olyan tengerszerű, és a 2 az egyben ötlet nagyon jó! még-még-még! :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik ez a kombináció, hogy egyben kitűző és egyben hajcsat. :)

    És én jól bánok a Gerda-virággal, jelentem! :)
    Kitűztem szépen a csinos kis fekete kabátkámra, mióta meghozta a posta és azóta jön velem mindenhova. :) Majd igyekszem róla képet küldeni, hordás közben, hogy lásd, minden rendben, etetem, öntözöm. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez elkelt már?:)

    VálaszTörlés
  4. june, köszi. :) szerintem is jó lesz így néhány hogy kettő az egyben. :)
    köszi szilva, ez nagyon aranyos. :) várom a képet. ;)
    névtelen, hát az a baj, hogy nemtudom, már ketten is mondták hogy nagyon tetszik nekik, de hogy most kell-e biztosra nekik, azt senki se tudja. :S

    VálaszTörlés