2010. szeptember 26., vasárnap

Csipke-rózsika


Az ANTICSIPKE-Párt-nak a türelmét és a megértését szeretném kérni, egyelőre még jönnek ilyen csipkések, legalábbis én szeretnék még... mert most ez nyugtat meg. De nem akarok minden színű középpel varrni, ne ijedjetek meg....

Ha van véleményed, engedd hogy tudjam.
Egy egyszerű lájk semmi. Engem az érdekel, mi tetszik a munkáimban, mi nem.
Igazán boldog lennék, ha megírnátok. :$ :)
kíváncsi vagyok, nektek mi. kinek mi. másnak mi, nekem mi.

9 megjegyzés:

  1. Hű, ez a csipkés nagyon tetszik! Szép ahogy a légiest kombináltad a durvább anyaggal.

    VálaszTörlés
  2. Ez most tényleg vicces :D Felnevettem mikor megláttam. hmm. Gondolatolvasás, vagy nem tudom :D ez is milyen széép =))

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem a szép csipkét, mert olyan nőies, de persze számomra az is fontos, hogy ne legyen túl sok (ez a csipkénél néha átmenet habosbabosba is akár, ami számomra már nem vonzó ) Ebben pont az tetszik, amit szeretek... csipke ami nem túl sok!:-)

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok csipke mániás, de amit TE művelsz vele az tetszik. Próbálkozol mindenfélével s ez a jó. Játszadozol az anyagokkal, színekkel, formákkal, s pont ez a jó benne!
    Pirimami a virágoskertjéből

    VálaszTörlés
  5. jeee. máskor is foglak már titeket ösztönözni hogy írjatok, így tényleg megtudtam tök jó dolgokat, amikbe eddig bele se gondoltam. pl hogy légiest a durvábbal, eszembe nem jutott volna eddig megfogalmazni. :) köszönöm. olyan jólesik :) végre látom hogy tényleg mit gondoltok:) örülök, ha írtok. :)

    VálaszTörlés
  6. Hej, Te Csipkerózsika! Nagyon királyfi-csók hiányos lehetsz! :) :)
    Laci

    VálaszTörlés
  7. imádom a cipzáros virágaidat, de engem főleg a CSIPKERÓZSIKÁK fognak meg. : ) egyszerűen imádom! jöhet minden ami csipkés : ) amúgy gondoltál már arra, hogy hajpántokat és csatokat csinálsz? én az egyik szegedi nagyáruházban láttam ilyen koncentrikus cipzáros hajpántot, de sztem azok, amiket te csinálsz, sokkal jobban néznek ki a boltiaknál. szóval csak hajrá, így tovább! :) visszatérőd leszek

    VálaszTörlés
  8. bocsi a csatokat láttam, csak a hajpánt az, amit még nem :)

    VálaszTörlés
  9. Laci-laci. nefélj, nemvagyok. :P:D

    june, köszönöm. én is még azóta is nagyon beléjük vagyok szeretve. :) a csatokat igen már próbáltam, de hajpánthoz még nem is nagyon kerestem alapanyagot, vagy ilyen normális hajráfalapot nem találtam. de szeretnék azt is majd. :)
    a bolti hasonlításért pedig köszi. már egyre több ember mondja ezt, és olyan jólesik. :)

    VálaszTörlés