2010. május 26., szerda

Őszintén...

Nagyon borzasztó lett? Csak megláttam a színét, és megsajnáltam, hogy nem fémes. Muszáj volt megpróbálnom, hogy hogy néz ki a virág műanyag cipzárral... hát ilyen lett... kicsit eléggé kisebb mint a többi, meg másabb is... hát, a fémes nekem jobban tetszik, csak olyanban nincsenek ILYEN trendi színek... :D ti mit mondtok???

Itt egy másik kép is, ezen a színt átsoppoltam, de nemtudom... hm? segítsetek!

8 megjegyzés:

 1. Hűűűűűű....állat!
  A pink nálam telitalálat!!
  Nem is baj, hogy nem fémes,legalábbis nekem,mert én nem szeretem a fémeket.
  Ez cipzár rózsa akkora, de akkora 5let!

  VálaszTörlés
 2. Azt mondtad őszintén...a fémes valahogy kontrasztosabb...de ez 1 vélemény. Látod, fentebb eggyel más véleményen van Tímel.
  És azért így is nagyon eredeti maradtál...:)

  VálaszTörlés
 3. nekem ezek tetszenek jobban! sokkal jobban :))

  VálaszTörlés
 4. hm, köszönöm szépen, pont ezért kérdeztem, mert mindenkinek más... én meg nemtudom... ha együtt nézem őket, akkor teljesen más, ha külön, akkor nem rossz... és nemtudom... :$ a fémmel jobban kiadja, hogy cipzár, így kevésbé, de színes, és annyi sok szép szinem van még... akkor lehet hogy megcsinálom őket... :D (=úgyis megcsinálom)
  Köszönöm! (K) :)

  VálaszTörlés
 5. nekem is jobban tetszik így :) ezek a nőcisebb darabok, ami meg mondjuk sötét fémesből van az a vadabb csajoknak való... én egy pirosat fémesből meg műanyagosból simán el tudnék viselni egyszerre magamon mert a különbözőségében rejlik a szépsége. szóval szerintem mindkét féléből érdemes csinálnod még:)

  VálaszTörlés
 6. Szerintem így nőiesebbek talán. Egy ruhával jobban eltudom képzelni, a fémesek inkább olyan glamrock hatásúak -nekem:)

  Csinálj még ilyeneket, mindeféle színben, mert ötletesek, szépek.

  VálaszTörlés
 7. Na tessék lefújtak...!
  Vadabb nőci lennék??? Hű, a gyerekeim meg ne tudják!
  Csináld csak mindkettőt! Remélem elegen támogatnak!:)

  VálaszTörlés
 8. köszönöm szépen a segítséget, a bíztatást, meg hogy olvastok... akkor folytatom azthiszem... ;)
  és valószínűleg magamon azért szeretem énis a fémesebbeket jobban, mert ilyen vad glamrokker vagyok :D ;) köszi mégegyszer! :)

  VálaszTörlés