2009. július 25., szombat

Pillangópillangópillangó <3


Mindig is szerettem a pillangókat, így még nem is olyan rég, elkészítettem ezt a karkötőt zsugorkából... imádom... és az biztos hogy ilyet máson nem fogok látni.... ;) legalábbis remélem!

7 megjegyzés:

  1. szia! hogy tudsz ilyen szép zsugorkát csinálni? én akárhányszor megpróbáltam mindig béna lett. a tiéd vastag és a mintája sem romlik el. lehet hogy rosszul csinálom... tudsz nekem segíteni?

    VálaszTörlés
  2. Szija!
    megpróbálok segíteni... Ez a sima átlátszó zsugorkából készült, lecsiszoltam és filctollal rajzoltam rá, azért ilyen átlátszós. Keverős funkcióval sütöttem meg, fogalmam sincs hány fokon, utána pedig óvatosan lekentem átlátszó körömlakkal. De az inkább cseppentés, nem kenés, mert ha kenem akkor nagyon elmaszatolódik. Kicsit így is összemosódik, de annyira nem gázos... Szerintem próbálkozz még, mert megéri. Régebben nekem sem tetszett amit csináltam, de pár év múlva újra elővettem, és most imádom... :)

    VálaszTörlés
  3. mi az a keverős funkció? túúl amatőrként működöm

    VálaszTörlés
  4. hát nemtudom, amikor egy x van alul-felül egy-egy vonal között... de szerintem teljesen mindegy hogy hogy állítód be a sütőt, össze kell mennie... ;) :D

    VálaszTörlés
  5. ne nevess ki :P köszönöm szépen a segítséget

    VálaszTörlés
  6. Ez a kedvencem a tieid közül, annyira szépek a pillangók! *_*

    VálaszTörlés
  7. ;)
    fel sem merem venni. félek hogy elhagyom... a nyakláncaim is megfogyatkoztak az utóbbi időben.. :/ :D

    VálaszTörlés