2009. augusztus 31., hétfő

ezüüüüstlááz(L)


És Végre, pár hónap után megérkezett a várva-várt ezüst drót. Most abból próbálgattam, alkotgattam, hát ilyenek lettek. Kisebb Swarovski kristályos fülbevalók. Az alapötletet a mintához Kricsár Annamária adta, utána meg már az én fantáziám is beindult. ;) kösziiii

2009. augusztus 15., szombat

Karkötőmánia...




Nem igaz, nem bírok leállni. Ez mind, majdnem 1 nap alatt készült... vagyis egy fél nap... de mindegy... gyűlnek, gyűlnek... :D alig férnek... : )

2009. augusztus 14., péntek

Az örök kedvenc


Amilyen régi, annyira imádom. Igaz ez már a második verzió, mert az elsőt sikeresen elhagytam, de ez is ugyanolyan kedves számomra... ezt kicsit feldobtam az egyik oldalán a csillogó körömlakkal... : )

A zene az kell...


A zene is elengedhetetlen része az életemnek, mint ahogy gondolom mindenki másnak is... szeretem ha ezt látják is rajtam... ;)
és persze zene nélkül talán egy ékszerem sem készült volna el... mert ki szeret csendben dolgozni? ;)

Fekete sziveim


A szivek még mindig a szivem csücskei... : )
de készülnek már az új formák, már csak képeket kell csinálnom róluk... csak mindig elfelejtem... :$

Fekete csillivillifülcsi


ajj, úgy megtetszettek ezek a csillogó gyöngyök. Úgy örülök hogy megtaláltam őket... : ) meg persze mindig jól jönnek a régi gagyi nyakláncok, vagy az újságokhoz járó nyakláncok, karkötők... mindig fel lehet használni őket. : )

2009. augusztus 12., szerda

Narancs

végre egy tetszetős barna szett


Annyira meguntam a barnát... De most találtam egy helyen jó kis gyöngyöket, és most azt hiszem eltaláltam, megtetszett nagyon... : )

2009. augusztus 9., vasárnap

Fekete szett


Végre kaptam drótot... egy nagyobb virágboltban. A méret is rendben van, elég erős is a drót, de azért mégsem olyan nehéz vele dolgozni. Megkértek hogy az egyik fülbevalóhoz csináljak nyakláncot és karkötőt is... hát terveztem, alkottam, ilyen lett...